Tradične je erotická masáž považovaná za formu sexuálnej aktivity. Aby ste mohli praktizovať erotickú masáž, musíte mať súhlas klienta a nesmie ísť o žiadne násilie alebo nátlak. Dôraz je kladený skôr na samotný zážitok ako na sex. Čo je nepovolené pri sexuálnej masáži,akýkoľvek akt agresie, násilia alebo akýkoľvek iný čin, ktorý nie je súčasťou erotickej masáže. Napríklad štípanie, fackovanie a ťahanie za vlasy. Tieto činy možno zo zákona považovať za napadnutie, ak sú vykonané bez súhlasu a so sexuálnym úmyslom. Používanie predmetov, ako sú biče, reťaze alebo putá počas sedenia.

erotická masáž

Osoba, ktorá dostáva masáž, musí mať vždy na výber, či ich použije alebo nie. Ak sa tak rozhodnete, je vašou zodpovednosťou dodržiavať všetky bezpečnostné pravidlá súvisiace s ich používaním. Erotická masáž je forma sexuálnej aktivity medzi dvoma ľuďmi a možno ju považovať za neveru. Je veľmi dôležité vedieť, že erotická masáž nezahŕňa žiadny druh sexu v pravom slova zmysle. Zahŕňa však dotyk alebo trenie určitých častí tela a to môže viesť k vzrušeniu a niekedy aj orgazmu. V niektorých prípadoch môže erotická masáž zahŕňať aj bozkávanie, ale len na určité časti tela, ako je krk alebo tvár.

sexuálna masáž

Tento typ masáže sa zvyčajne koná v súkromnej miestnosti, kde nie sú prítomní iní ľudia. Osoba, ktorá robí erotickú masáž, použije na vašu pokožku olej alebo mlieko. Existuje mnoho rôznych typov masážnych terapeutov, ale najbežnejšou je erotická masáž. Tento typ masáže zahŕňa dotyky a hladenie vášho tela sexuálnym spôsobom. Môže to urobiť profesionálna masérka alebo to môžete urobiť sami s partnerom. Hlavný rozdiel medzi erotickými a bežnými masážami je v tom, že pri tých druhých vôbec nejde o sexuálny kontakt. Je veľmi dôležité zistiť, či má v tejto oblasti skúsenosti alebo nie. Pred rezerváciou stretnutia by ste mali skontrolovať jej webovú stránku, sú odpovede na vaše najčastejšie otázky Privatportal!